
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Joachim Matejka działa na opolskim rynku od ponad 30 lat i oferuje szeroki wybór regionalnych wyrobów w 40 sklepach firmowych.
Co wyróżnia tę firmę?
Świeżość produktów – o to w Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego Joachima Matejki dba się najbardziej. Mięso nigdy nie jest pakowane do próżniowych plastikowych pojemników i przygotowywane jest każdej nocy, tak aby na rano w sklepach znajdowała się zawsze świeża dostawa.

W sklepach Matejka można kupić mięso z własnego uboju, wolne od antybiotyków, bez nastrzyku i konserwantów. Firma działająca już ponad 30 lat na rynku stawia od samego początku na regionalne tradycyjne receptury.
Wędliny oferowane przez Zakład Przetwórstwa Mięsnego Joachim Matejka zostały docenione przez Stowarzyszenie Dziedzictwo Kulinarne Opolskie, które zrzesza firmy produkujące regionalną żywność. Wyróżnienia otrzymały: szynka domowej roboty, rolady wołowe, salceson extra i salceson biały.

W ofercie firmy znajduje się bogaty wybór kiełbas, wędzonek, produktów drobiowych, dojrzewających i podrobowych oraz zawsze świeże mięso wieprzowe, wołowe, drobiowe i indycze. Na uwagę zasługuje linia "Naturalne" stworzona specjalnie dla wymagających klientów. W procesie produkcji nie stosuje się w tym przypadku glutaminianu monosodowego i fosforanów. Osoby z alergiami pokarmowymi znajdą w sklepach także wędliny bez dodatku laktozy i glutenu. http://matejka.pl/produkty/

Sklepy firmowe znajdują się na os. Piastów przy ul B. Krzywoustego, w Śródmieściu przy Al. Jana Pawła II 14, na ul Wojska Polskiego 4 oraz w Koźlu na Rynku.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Joachim Matejka
Sklepy w Kędzierzynie-Koźlu:
Os. Piastów – B. Krzywoustego ..
Śródmieście - Al. Jana Pawła II 14
NDM – ul. Wojska Polskiego 4
Koźle – Rynek 9
www.matejka.pl
Materiał promocyjny




Napisz komentarz
Komentarze