Kilka dni temu w Zespole Szkół nr 1 otwarto zmodernizowaną pracownię gastronomiczną. Od razu przetestowano jej możliwości. Starosta Małgorzata Tudaj wraz z wicestarostą Józefem Gismanem i przewodniczącą rady powiatu Danutą Wróbel pod okiem Stefano Cusari, szefa kuchni w Trattoria da Stella w Kędzierzynie-Koźlu, przygotowali risotto z prawdziwkami.
Specjalnie dla czytelników KK24.pl zdradził nam swój oryginalny przepis. Tak to się gotuje:
https://www.youtube.com/watch?v=uTBp5zIh_qM&feature=youtu.be
Reklama
Sezon grzybowy w pełni. Stefano Cusari z Trattoria da Stella zdradził nam przepis na swoje risotto z prawdziwkami
- Redakcja
- 27.09.2017 18:45
Data dodania:
27.09.2017 18:45
Napisz komentarz
Komentarze