Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
poniedziałek, 31 marca 2025 08:42
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kozielski Kebab INN wprowadza kraftowy kebab! Lawasz i bułki wypiekane są na miejscu

Kebab INN posiada w Kędzierzynie-Koźlu już trzy punkty. Znajdują się one przy ul. Wojska Polskiego 7, w Koźlu przy ul. M. Skłodowskiej-Curie 4A, oraz przy ul. Kozielskiej 27a.
Kozielski Kebab INN wprowadza kraftowy kebab! Lawasz i bułki wypiekane są na miejscu

Punkt Kebab INN znajdziecie w Koźlu blisko Rynku przy ul. M. Skłodowskiej-Curie 4A. Lokal przeszedł ostatnio wielką metamorfozę, zmienił się wystrój i pojawiły się dodatkowe miejsca. Największe zmiany nastąpiły jednak w menu!

W ofercie pojawił się pyszny kraftowy kebab. Nowością jest mięso, które jest przygotowywane i marynowane w lokalu. Oprócz tego na miejscu także wypiekane są bułki oraz lawasz, co zostało wprowadzone ostatnio także w punkcie Kebab INN przy ul. Wojska Polskiego i co stało się prawdziwym hitem.

Kebab INN oferuje kanapki, dania z grilla, sałatki, burgery oraz stripsy z kurczaka. Firma poleca shoarmę, grillowane szaszłyki i najróżniejsze kebaby. Wegetarianie mogą spróbować kotlecików z mielonej cieciorki, hummusu, czy baba ghanouz (pasty z pieczonego bakłażana) i wielu innych dań kuchni libańskiej.

Zamówienia z punktu Kebab Inn w Koźlu można realizować również przez portal Glovo.

KEBAB INN                                                                                         

ul. M. Skłodowskiej- Curie 4A

Tel. 452966579

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086563727647

Materiał promocyjny

 

Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Mustafa 30.03.2025 10:02
Ciekawe kto stoi za tą kebabową krucjatą polskich miast. Z jednej strony żabkoza a z drugiej kebaboza. Cudowne miasto z bogatą ofertą dla mieszkańców.

Realista 30.03.2025 09:41
Czyli nie ma już samej soli ??? I w końcu wiadomo co za mięso dają!!

ROLnic 29.03.2025 18:20
Pies nawet tego nie chce jeść.

sierota po PiS 28.03.2025 18:53
Po wizycie Mentzena musieli mieć oblężenie...

Zenon 28.03.2025 14:43
Dobra reklama, artykuł sponsorowany, ale nic to i nawet dobrze. Danie pod nazwą kebab skosztowałem pierwszy raz cirka 20 lat wstecz w mieście Katowice pod przewodnictwem ludzi goszczących mnie tam. Było to bardzo dobre! Wtedy powiedziano mi, że są dwa rodzaje kebabów – taki trójkątny, coś jak warzywna knysza sprzedawana jeszcze wcześniej w mieście Wrocław kiedy tam bywałem i mieszkałem oraz taki podłużny, jak pakowana zapiekanka. Mnie smakował ten drugi model. Czasem wchodzę do kebabowni i nie wiem który jest który i wychodzę zawstydzony nic nie kupując. Jestem starym nienowoczesnym burakiem, wstydzę się zapytać, co jest co, a na dodatek, jako stary dziad, mam dużą wadę wzroku. Sugeruję sprzedawcom, aby bardziej wyraźnie, czytelnie i prosto eksponowali swoją ofertę na zdjęciach w lokalu. Tak aby nie było takich rozczarowań jak na przykład w filmie Upadek z 1993r. w roli głównej z M.Douglasem. Wtedy takie reklamy jak tutaj mało będą potrzebne a do kebabowni przyjdą nawet emeryci. I jak się reklamujecie, to nie mówcie ulicami, bo nawet najstarsi mieszkańcy tego nie znają, tylko lokalizacjami – że na przykład w Koźlu macie lokal koło dawnej restauracji Szach w okolicach szkoły muzycznej. To znacznie ułatwi i pomoże. W innych kwestiach również służę pomocą.

fryta 29.03.2025 08:13
Starych nie bierze się pod uwagę bo już swoje 5 minut kiedyś mieli. Teraz siedź cicho i nie przeszkadzaj

X.krzysztof 28.03.2025 12:44
Kraftowy niech pokażą etykietę z kebaba gdzie był zrobiony i z czego Kraftowe to miał skarpety pracownik w fabryce gdzie na masową skalę produkują te zestawy do budek kraftowe te skarpety babcia mu zrobiła na drutach

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
PRZECZYTAJ