Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
poniedziałek, 27 stycznia 2025 05:31
Reklama
Reklama
Reklama

Kebab Inn wprowadza kraftowy kebab, a lawasz i bułki będą wypiekać na miejscu. Tak wygląda lokal po remoncie

Kebab INN posiada w Kędzierzynie-Koźlu już trzy punkty. Znajdują się one przy ul. Wojska Polskiego 7, w Koźlu przy ul. M. Skłodowskiej-Curie 4A, oraz przy ul. Kozielskiej 27a, a ten pierwszy został otwarty ponad 4 lata temu!
Kebab Inn wprowadza kraftowy kebab, a lawasz i bułki będą wypiekać na miejscu. Tak wygląda lokal po remoncie

W tym tygodniu Kebab Inn był zamknięty z powodu remontu. Lokal przeszedł wielką metamorfozę, zmienił się wystrój, pojawiły się dodatkowe miejsca oraz multimedialne wyświetlacze. Największe zmiany nastąpiły jednak w menu!

W ofercie pojawił się kraftowy kebab, z mięsa, które jest przygotowywane i marynowane w lokalu. Oprócz tego na miejscu także wypiekane są bułki oraz lawasz, co ma być prawdziwym hitem!

Kebab INN oferuje kanapki, dania z grilla, sałatki, burgery oraz stripsy z kurczaka. Firma poleca shoarmę, grillowane szaszłyki i najróżniejsze kebaby. Wegetarianie mogą spróbować kotlecików z mielonej cieciorki, hummusu, czy baba ghanouz (pasty z pieczonego bakłażana) i wielu innych dań kuchni libańskiej.

Kebab INN oferuje własną dostawę. Zamówienia można realizować również przez portale Glovo i Pyszne.pl!

 

Kebab INN                                                                                                                 

ul. Wojska Polskiego 7, Kędzierzyn-Koźle                                                                

 Tel. 511582770                                                                                                   

www.kebabinn.pl

Materiał promocyjny

 

Więcej o autorze / autorach:
Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Piotrek 26.01.2025 07:19
Wow i dalej będą podgrzewać stare mięso w mikrofalówce jak na kozielskiej. Bardzo smakował mi kebab ale po takim braku szacunku do ludzi. Bardzo dziękuje za ich kraftowe coś. Strach pomyśleć co to będzie i ciekawe czy sanepid tego pilnuje. A na koniec ta miła odpychające obsługa.

kucharz towarzyski 25.01.2025 22:32
Wy tylko o żarciu, wstyd. Ja się wstydzę. Za siebie. Od pięciu lat nikt mi nie chce dać zrobić jeść. A robiłem parę smaczków. Chyba będę gotował dla bezdomnych. Ale do Kuronia to daleko mi. Piszecie o tylu sprawach, a o tańcach w Hugo nic. Dziś były . Bo po co. Taniec towarzyski to nuda. Zero kultury. Miasto kebabów. No cóż trzeba się dopasować. Titen po turecku.

Sanepidd 25.01.2025 22:32
Ceny w gore porcje w dol

Kompot 25.01.2025 21:22
Kiedyś tylko tam smak był i świeże mięso a od pewnego czasu to te mięso jest nie dobre i frytek też nie umieją usmażyć trudna mieli swoje 5minut

Hycel 25.01.2025 18:23
Serio? Kto w to wierzy? Rece zacznijcie myc

sznycel 25.01.2025 22:43
pan sie pomodli, żeby xsiondz miał czyste

ore ore 25.01.2025 17:26
Kędzierzyn Koźle Masto Kebabu i Emerytów !

Karol bez charakteru 25.01.2025 15:55
Jestem wybredny i gotuję w domu,ale jak mam zjeść coś na mieście to Kebab Inn przy W.Polskiego jest naprawdę lokalem z dobrym jedzeniem.Pachnie wokół niego już na zewnątrz,a nie smrody jak za McDonaldsem.Polecam,firma trzyma jakośc i poziom od paru lat,to się w Polsce rzadko zdarza bo Polak chce zarobić szybko i szybko zaczyna oszczędzać na jakości produktów.

Zjadacz rzemieślniczego kebaba 25.01.2025 15:18
Świetnie, łączy się to z mięsem w mięsie. Tylko dlaczego kraftowy?? Mówmy po polsku. Rzemieślniczy przecież lepiej brzmi. Chyba, że nie wiecie co oznacza to słowo, sztuczna użyje angielskiego.

Wysoki brunet 25.01.2025 15:17
Mięso miesiana miesiana, sos miesiana miesiana, pan

ROLnic 25.01.2025 13:48
Nie zjem dopóki będą ukrywać skład tego "mięsa".

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
PRZECZYTAJ