Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
poniedziałek, 13 maja 2024 03:47
Reklama
Reklama

Hotel Solidaris w "Gastronomii do Zobaczenia". Specjalność szefa kuchni: policzki wołowe

Hotel Solidaris w "Gastronomii do Zobaczenia". Specjalność szefa kuchni: policzki wołowe
https://www.youtube.com/watch?v=I-BxA-4l4FE

„Gastronomia do zobaczenia” – to nazwa kampanii promującej kędzierzyńsko-kozielską gastronomię, która musiała stawić czoła pandemii koronawirusa i działać w formule ograniczonej obostrzeniami. Pierwsze odcinki projektu prowadzonego przez starostwo powiatowe zostały ciepło przyjęte i spotkały się z dużym zainteresowaniem.

W kolejnej odsłonie gościmy w restauracji hotelu Solidaris w Kędzierzynie-Koźlu, miejscu, które każdy zna chociażby ze swojej młodości. W dawnym „Centralnym” wielu miało swój pierwszy ważny bal, czyli studniówkę. Ten legendarny obiekt przez lata przeszedł prawdziwą zmianę, teraz to nowoczesne miejsce z restauracją, w której kucharze inspirują kulinarnymi nowościami, ale i stawiają na wypróbowane smaki. Sprawdziliśmy, jak ten duży hotel poradził sobie w czasie pandemii. Przy okazji podpatrzeliśmy, jak wyglądają przygotowania do pierwszego po lockdownie wesela. Polecamy!

Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
znawca dzwonow 21.06.2021 09:20
To Tereska z przodu deska z tylu deska!!

? 18.06.2021 15:42
A ta laska co moczy nogi to co za jedna?? Mogłaby Redakcja pokazać ją od przodu?

mieszkańcy KK 17.06.2021 18:42
A my apelujemy aby policja wzięła się do pracy. W dzień ich jest sporo a po 15ej ubywa a szczególnie po 22ej już ich nie widać. Ot dwa lub trzy zmechanizowane patrole na całe miasto a pieszych w ogóle brak. Nie wspomnę o dzielnicowych którzy siedzą głównie za biurkiem...

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
PRZECZYTAJ