Wysokiej jakości mięso i sosy własnej produkcji. Do odwiedzin zaprasza Tunis Kebab

7

W weekend w Kędzierzynie-Koźlu działalność rozpoczął nowy punkt na gastronomicznej mapie miasta. Fani dobrych kebabów na pewno ucieszą się z powodu otwarcia Tunis Kebab, który w piątki i w soboty otwarty będzie aż do 3 w nocy.

Punkt znajduje się przy Alei Jana Pawła II 36 w ciągu pawilonów handlowych. Pracują w nim pochodzący z Tunezji Sellam i Monem, którzy starają się przekazać gościom smak ich rodzimych potraw. W samym lokalu dostrzec można wiele wątków związanych z Tunezją. Na ścianach znajdują się m.in. zdjęcia daktyli, opuncji oraz obrazy przedstawiające piękne widoki z tunezyjskich miejscowości.

W ofercie znajdziecie pyszny kebab w wielu wariantach – w tortilli, w bułce, w kubełku i kapsalon. Właściciele zachwalają też sałatki z tuńczykiem, z grillowanym kurczakiem, z krewetkami oraz opcję specjalnie dla wegan. Pyszny jest też makaron wegański oraz z krewetkami.

W prostym i przejrzystym menu znajduje się kilka dań. Dzięki temu goście będą mogli być pewni, że każdego dnia wszystko będzie świeże. Właściciele podkreślają, że zamawiają tylko najlepszej jakości mięso oraz że wszystkie oferowane sosy są własnej produkcji i powstają wyłącznie na bazie naturalnych przypraw i składników.

 

Tunis Kebab otwarty jest od poniedziałku do czwartku w godzinach od 11 do 23, w piątki i w soboty od 11 aż do 3 w nocy, a w każdą niedzielę lokal otwarty jest od 13 do 20. Dowóz możliwy jest codziennie od 13:00 do 22:00, a w piątki i soboty aż do 3. 

Właściciele zapraszają do śledzenia profilu firmy w mediach społecznościowych: https://www.facebook.com/Tunis-Kebab-155441209952959

Tunis Kebab

Al. Jana Pawła II 36

Tel. 576277071

https://www.facebook.com/Tunis-Kebab-155441209952959

Materiał promocyjny

7 KOMENTARZE

  1. Ceny za wysokie. Tymbardziej ze niedaleko są już dwie knajpy z kebabami. Moja ulubiona jest ta koło kina chemik , tam są najlepsze kebaby. chociaż nie podoba mi się jak naciągają ludzi na sosach i siatkach na wynos!!

Skomentuj