Prawdziwa kuchnia libańska, shoarma, hummus i oczywiście kebab. Dzisiaj otwarcie Kebab INN w Koźlu

4

Dzisiaj w Koźlu przy ul. M. Skłodowskiej- Curie 4A otwiera się drugi w naszym mieści punkt Kebab INN. O libańskiej kuchni, promocji w dniu otwarcia oraz o ofercie Kebab INN, opowiada Joynal Rubel.

Kebab INN na ul. Wojska Polskiego w Kędzierzynie-Koźlu działa już od ponad dwóch lat. Właściciele od tej pory otworzyli kolejne punkty w Jastrzębiu, Rydułtowach, Rybniku, Raciborzu i Wałbrzychu i Żorach.

– Co dobrego zjemy w Kebab INN?

– Wiemy, że Polacy bardzo lubią kebab, ale my oprócz niego my oferujemy jednak dużo więcej. Chcemy zaprosić wszystkich na kulinarną podróż po smakach kuchni libańskiej i śródziemnomorskiej.

– Zapraszamy naszych gości na kanapki, dania z grilla i sałatki. Mamy nadzieję, że wszystkim będzie smakowała nasza shoarma i najróżniejsze kebaby. Wegetarianie mogą spróbować naszych kotlecików z mielonej cieciorki, hummusu czy baba ghanouz, czyli pasty z pieczonego bakłażana. Mamy też pyszne sałatki, a do picia polecamy Ayran – jogurt naturalny oraz nektar z mango/guavy. Na pewno nikt nie wyjdzie od nas głodny – dodaje z uśmiechem Joynal Rubel.

– Po obiedzie zapraszamy wszystkich na filiżankę herbaty po libańsku oraz na pyszne ciasto baklawa, które przełożone jest kilkoma warstwami pokrojonych orzechów z miodem.

Promocja!

W dniu otwarcia do każdego zamówienia klienci otrzymają puszkę napoju lub Ajran gratis.

Restauracja Kebab INN znajduje się ul. M. Skłodowskiej- Curie 4A. Otwarta jest od poniedziałku do czwartku od 10:00 do 22:00. W piątki i w soboty można ją odwiedzić między 10:00 a 23:00, a w niedzielę mają otwarte od 12:00 do 22:00. Restauracja oferuje też dostawę przez aplikację Glovo.

KEBAB INN                                                                                           
ul. M. Skłodowskiej- Curie 4A, Kędzierzyn-Koźle
Tel. 452966579
https://www.facebook.com/profile.php?id=100086563727647
http://www.kebabinn.pl/

Materiał promocyjny

4 KOMENTARZE

  1. Kebab chyba faktycznie najlepszy w mieście. Chyba bo to kwestia gustu. Jednak wszyscy podchodzą do tematu poniekąd na jedno kopyto. Sosy są ciężkie, słodkie. Zróbcie jogurtowe,lekkie ,delikatnie czosnkowe i przede wszystkim nie słodkie! Podobnie jest z dodatkami. Wszyscy dają kapustę. Może tak grillowana papryka, bakłażan, ser feta, pomidorki cherry, zielony ogórek? Czemu Kebab ma się kojarzyć ze śmieciowym, tanim i nie zdrowym jedzeniem? Nie wiem ile jest baraniny w waszej baraninie,ale mimo wszystko to mieso jest najlepsze w KK :)
    Trzymam kciuki i czekam na zmiany!:)

  2. No panowie!!! Jeśli macie jednego dostawcę mięsa które jest przesolone i tak słodkiego sosu czoskowego jeszcze w życiu nie jadłem to nie gwarantuje wam długiego sukcesu, a po wczorajszej wizycie i informacji że baranina jest za droga co jest powodem rezygnacji z tego pysznego mięsa, widzę tylko zjazd smakowy który wiadomo czym się kończy.

Skomentuj

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj